Bešiktaš: Bilić odlazi, Bilić ne odlazi

Bešiktaš: Bilić odlazi, Bilić ne odlazi

U Bešiktašu su neodlučni oko hrvatskog trenera Slavena Bilića...

Slaven Bilić/Foto: Gettyimages

Nakon što se sa svojim Bešiktašem i službeno oprostio od podizanja pehara prvaka Turske Slaven Bilić potvrdio je nagađanja koja su do tada već neko vrijeme kolala medijskim prostorom – sljedeće sezone vjerojatno neće predvoditi svoje izabranike u novom pohodu na naslov.

Bešiktašev predsjednik Fikret Orman kazao je kako hrvatski trener neće ‘izdržati’ ljeto, no turski mediji sada donose vijest da u Bešiktašu ipak razmišljaju o zadržavanju negdašnjeg hrvatskog izbornika u svojim redovima.

Iz kluba su tako demantirali pojedine napise da se već aktivno traži novi šef struke, premda su čelnici održali izvanredni sastanak i zaključili da odluka ostaje: Bilić odlazi!

No, hrvatski je trener očito ‘pobrao’ mnogo simpatija svojim dosadašnjim radom te je čitava situacija ponovno dobila zaokret: vrhuška kluba na kraju sezone sjest će s Bilićem za isti stol i razgovarati o zajedničkoj budućnosti.

Što god da se dogodilo, Slaven ne treba strepjeti. Za njegove usluge zainteresirano je sijaset klubova, a kako se sada čini – već ga, u niskom startu, čeka engleski West Ham…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.