Bešiktaš bolji od Zagreba u Ligi prvaka

Bešiktaš bolji od Zagreba u Ligi prvaka

Zagrebaši bez bodova u šestom kolu Lige prvaka...

Veselin Vujović/Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

PPD Zagreb poražen je u utakmici 6. kola EHF Lige prvaka na gostovanju kod Bešiktaša. Nitko baš nije očekivao da bi se to moglo dogoditi sada, a pogotovo je odjeknuo podatak da je turskoj momčadi uspjelo ono što je do sada ostvario tek PSG – postići Filipu Iviću i Ivanu Stevanoviću više od 30 pogodaka.

Zagreb je na startu ogleda vodio 2:0 i 3:2, nakon čega je slijedila prva serija turske momčadi od četiri pogotka u nizu. Momčad Zagreba odgovorila je s tri pogotka, no vrlo ih je brzo ponovno i primila.

Posljednji put su Vujovićevi izabranici došli do izjednačenja u 22. minuti, kad je bilo 11:11. Turci su nakon prvih 30 minuta vodili čak 17:13, ali Bešiktaš je – zahvaljujući nedovoljnoj čvrstini Zagrebaša u obrani – lako održavao prednost od tri do pet pogodaka sve do posljednje minute.

Uspio je Zagreb tada doći nadomak izjednačenju nakon pogotka Stepančića za 30:31. Međutim, da hrvatski prvak ipak ne dođe do preokreta i nezasluženog boda na koncu se pobrinuo Makedonac Nemanja Pribak, koji je svojim četvrtim pogotkom postavio konačni rezultat – 32:30.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.