ABA LIGA

BILAN: „Mislim da smo u ove tri utakmice pokazali bolju igru i da zasluženo idemo u finale.“

BILAN: „Mislim da smo u ove tri utakmice pokazali bolju igru i da zasluženo idemo u finale.“

Photo/Facebook KK Cedevita

Odlična i borbena utakmice košarkaše Cedevite dovela je u finale ABA lige. Nakon utakmice trener Mršić bio je zadovoljan igrom svojih izabranika i odličnom podrškom s tribina čija je pjesma odzvanjala tijekom cijele utakmice.

„Pokazali smo u večerašnjoj utakmici da smo bolja momčad od Partizana. Bolje smo odigrali u tri utakmice i zasluženo smo pobijedili. Više smo pokazali u te tri utakmice, bez obzira na nesreću koja nam se dogodila u prvoj minuti s Boatrightom i kasnije s Arapovićem. Međutim, odigrali smo za njih i u prekrasnoj atmosferi odigrali smo možda i jednu od najboljih utakmica u sezoni i to protiv odličnog protivnika, koji je isto odigrao jako dobru utakmicu.

Utakmicu su obilježile i ozljede Boatrighta i Arapovića kojima je i kapetan Miro Bilan posvetio ovu veliku pobjedu Cedevite.

Posvetio bih ovu pobjedu dvojici naših igrača koji su se večeras ozlijedili i poželio bih im da se što prije vrate. Mislim da su obje ozljede jako ružne, pogotovo Markova. Ja sam bio među najbližima kad se on ozlijedio i u u tom trenutku došlo mi je slabo. Međutim, nekako smo razmišljali da je najbolje da se borimo za njih da nekako nadomjestimo taj nedostatak i drago mi je što smo uspjeli. Bila bi stvarno tragedija da smo poslije tih ozljeda još i izgubili.“

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.