Bilić: “Mourinho je sve samo ne dosadan”

Bilić: “Mourinho je sve samo ne dosadan”

Hrvatski trener stao je na stranu 'nevoljenog' Josea Mourinha...

Slaven Bilić/Foto: Gettyimages

Hrvatski strateg Slaven Bilić, trenutačno šef struke engleskog West Hama, osvrnuo se na Josea Mourinha, kojega će u subotu ugostiti u ‘mini derbiju’ Premiershipa na Upton Parku.

Aktualni engleski prvak u sezonu nije krenuo najbolje, no Bilić je itekako svjestan opasnosti koja vreba od momčadi bluesa, osobito s obzirom na karizmatičnog menadžera koji će voditi plavce s trenerske klupe.

“S Mourinhom sam se čuo kad sam dolazio u Premiership, bilo mi je to veliko zadovoljstvo, a i od tada smo nekoliko puta izmijenili koju poruku. Obožavam ga, uistinu obožavam. On je najbolji na svijetu”, pun je hvale Bilić.

“Jose je sve samo ne dosadan, a magnet je za medije jer je vrhunski čovjek. Najuspješniji i najkarizmatičniji ljudi, pobjednici, uvijek dijele narod. Možete ih voljeti il mrziti. Ne vodim kampanju zato da postanem predsjednikom ili premijerom Engleske, i ne govorim tu zašto ga ljudi vole ili mrze”, dodaje.

“Nemoguće je ne poštovati takvoga čovjeka. Njegov je životopis zaista nevjerojatan”, zaključio je bivši hrvatski izbornik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.