Bilić: “Pravo je čudo ako igrate dobro cijelu sezonu”

Bilić: “Pravo je čudo ako igrate dobro cijelu sezonu”

Slaven Bilić osvrnuo se na mogućnosti Andyja Carolla...

Slaven Bilić/Foto: Gettyimages

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić još je jednom istaknuo koliko očekuje od svog ofenzivca Andyja Carolla. Napadač koji je imao velikih problema s ozljedom koljena ipak se, prije od očekivanoga, vratio na teren te postigao i odlučujući pogodak u pobjedi protiv Chelseaja.

“Andy je prvo šest tjedana radio individualne treninge, potom je dva tjedna trenirao s nama i jednom s fizioterapeutom. Ne poznajem ga od prije, ali vidim da je čovjek koji ide do kraja. Kada trenira, daje sto posto od sebe i ponekad ga moramo upozoriti da stane i odmori se, jer zaista jako voli nogomet”, kaže Bilić.

“Caroll je možda i najbolji igrač u Premiershipu kad je u pitanju igra glavom. Mi smo dobri i bez njega jer imamo Diafr Sakhoa i Nikicu Jelavića. Međutim, kadje on na terenu nije bitno koliko je branič dobar, mnogo toga ovisi o Carrollu. Uz to, ja ne živim s njim i nisam policajac koji će istraživati živote igrača. Svi su oni mladi ljudi i treba im usmjerenje”, dodao je.

“U svakoj ligi ima mnogo iznenađenja. Ali, ako ćemo iskreno o tome, pravo je čudo ako igrate dobro cijelu sezonu. To je rijetkost.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.