Bilić: “Smirio sam se, više ne divljam”

Bilić: “Smirio sam se, više ne divljam”

Slaven Bilić poručio je navijačima West Hama da se smirio...

Slaven Bilić/Foto: Gettyimages

Slaven Bilić poručio je navijačima West Hama da se smirio i više neće dobivati isključenja. Na klupi Besiktasa su ga suci dva puta udaljili. Izjavio je: “Posljednjih mjeseci sam se smirio i nisam više temperamentan na klupi. Ja sam emotivac i nikad neću biti potpuno miran, no dobar sam sad.”

West Ham idućeg tjedna odlazi na pripreme u Republiku Irsku. Bilić je nastavio: “Vrlo sam sretan jer sam dio momčadi u posljednjoj sezoni na Upton Parku, stadionu s mnogo uspomena. Posebno je koliko je tu igrača igralo i koliko se priča dogodilo u posljednjem stoljeću. Novi stadion će biti odličan za navijače, no meni je poseban osjećaj hodati malim ulicama do Upton Parka jer se već u blizini stadiona osjeti drugačija atmosfera.”

Voli živjeti u Engleskoj: “Da, lijepo mi je. Ovdje se rodio moj sin, a meni je bilo prekrasno u Londonu i Merseysideu. Jasno da volim Hrvatsku, bilo je lijepo u Moskvi i Istanbulu, ali ovo je nešto drugo. Klub je poseban, a takvi su i navijači. Tako je bilo još kad sam bio igrač. Nije to lako objasniti.”

West Ham se već pojačao Obiangom iz Sampdorije, a spominje se interes za Austina, Pajeta i Songa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.