Bilić: “Vrijeme je da nešto učinimo”

Bilić: “Vrijeme je da nešto učinimo”

foto: footballfancast.com

West Ham ovog vikenda igra prvu domaću utakmicu u ovoj sezoni Premiershipa, a Slaven Bilić očekuje prve ovosezonske bodove. Izjavio je za Evening Standard: “Svaki je poraz neugodan, a tri u nizu su još gora. Bilo je riječ o tri gostovanja, ali početak je loš. Ne bacam ručnik ni ja ni igrači. To je neprihvatljivo. Naporno ćemo raditi kako bismo to ispravili. Izgubili smo malo samopouzdanja, ali možemo se vratiti samo napornim radom i pobjedama.”

Nastavio je: “Utakmica protiv Huddersfield Towna iznimno je važna. Moramo okrenuti loš početak sezone i početi pobjeđivati. Huddersfield još nije izgubio niti je primio pogodak. Neću reći da ćemo ih pobijediti, ali sve ćemo pokušati kako bismo slavili. To nam je prva domaća utakmica ove sezone i vrijeme je da nešto učinimo.”

Dodao je: “Protiv Manchester Uniteda bio sam nezadovoljan jer smo primili dva kasna gola, ali protiv Southamptona pokazali smo karakter kada smo se s igračem manje vratili od 0:2 do 2:2. Nažalost, izgubili smo nakon kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi. Izgubiti na takav način bilo je veliko razočaranje. Ali nastup i igra protiv Newcastlea bili su neprihvatljivi.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.