Bilić: “Zbog Hrvatske sam odbio Aston Villu”

Bilić: “Zbog Hrvatske sam odbio Aston Villu”

Slaven Bilić progovorio je o trenutku u trenerskoj karijeri kada je mogao birati između engleskog kluba i klupe Hrvatske...

Slaven Bilić/Foto: Gettyimages

Slaven Bilić šest je godina vodio Hrvatsku. Bilo je tu uspona i naglih padova, ali interesa za njega nikad nije manjkalo. Željela ga je nekolicina engleskih klubova, ali ih je sve odbio. Njemu je bila čast voditi hrvatsku reprezentaciju i ona je glavni razlog odbijanja svih ponuda.

Bilić je tako za turski list Fanatik progovorio o tom razdoblju njegovog trenerskog puta: “I sada se spominje da me Aston Villa želi, ali nisam se ni s kim iz tog kluba čuo posljednjih godina. Željeli su me 2008. i 2010., ali odlučio sam ostati na klupi Hrvatske.

Tamošnji mediji su prije nekoliko dana pisali da Bešiktaš ima drugi plan u slučaju ako Bilić ode, a to je dolazak trenera Šahtara Mircee Lucescua: “Mislim da to nije istina“, kratko je komentirao Bilić.

Tursko prvenstvo prekinuto je na tjedan dana zbog napada navijača na autobus s igračima Fenerbahčea: “Pauza je sjajno došla mojoj momčadi jer smo odigrali puno utakmica i bili smo umorni” ,zaključio je Bilić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.