Biserka Petrović: “Dončić me podsjeća na Dražena”

Biserka Petrović: “Dončić me podsjeća na Dražena”

Draženova majka Luku prati od kada se našao u prvoj momčadi Reala iz Madrida.

Biserka Petrović podarila je košarkaškom svijetu jednog od najboljih, a u protekla dva tjedna svjedočili smo još jednom čudu od djeteta koje je poharalo košarkaške parkete na Eurobasketu.

Luka Dončić košarkašku javnost neodoljivo podsjeća na Dražena Petrovića, a nitko nije pozvaniji govoriti o usporedbi s košarkaškim Mozartom od njegove majke.

“Luku pratim odavno iz Madrida i vidjela sam da se zvijezda rađa, tako je mlad i tako zrelo igra. To me sve podsjećalo na Dražena, bila sam sretna da se to na ovim prostorima događa ponovno”, započela je Biserka u razgovoru za slovenski Planet TV.

“Podsjeća me na Dražena i sretna sam zbog toga. Otkad je Dražen otišao nisam ugledala dečka koji je u tim godinama zaigrao tako zrelo, zbog toga sam sretna, pratim ga i pratit ću ga”, poentirala je Draženova majka udjelivši Luki Dončiću najveći mogući kompliment koji se može dobiti u europskoj košarci.

Za kraj se prisjetila i Draženovih riječi o usporedbi balkanske i američke košarkaške kulture.

“Uvijek je govorio, ‘kad bi s naših prostora napravili ekipu ni NBA nas ne bi pobijedio’. On je vidio da se najbolja košarka igra na Balkanu i to je imao za cilj svima pokazati”, zaključila je Biserka Petrović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.