Bivši igrač Dinama i Hajduka za HR: “Dinamo sutra pobjeđuje Hajduk”

Bivši igrač Dinama i Hajduka za HR: “Dinamo sutra pobjeđuje Hajduk”

Bivši igrač oba kluba najavljuje veliki derbi.

foto: cropix.hr

Još 2007. godine Dario Jertec je postao zvijezda Hrvatske nogometne lige kada je zajedno s Nikolom Pokrivačem prešao iz tadašnjeg Varteksa u Dinamo. Za Dinamo je Jertec odigrao samo 14 utakmica te je nakon jedne polusezone poslan na posudbu u Rijeku za koju je odigrao 23 utakmice. Samo godinu dana od dolaska u Dinamo, Jertec napušta redove Zagrepčana te u paketu s Marijanom Buljatom za 1, 2 milijuna eura prelazi u Hajduk.

Nije se Dario niti u Hajduku naigrao te je u dvije pune sezone skupio tek 16 nastupa. Nakon Hajduka je otišao u inozemstvo, da bi se prošle sezone vratio u redove Varaždina.

U kratkom razgovoru najavio nam je sutrašnji derbi.

“Duže sam bio u Hajduku pa mi je Hajduk draži te ću sutra navijati za njih. Dinamo je izraziti favorit na Maksimiru te predviđam njihovu pobjedu od 3:1 ili 4:2”, na početku je kazao Jertec te u nastavku dodao.

“Očekujem dobar nogomet, oba dvije ekipe su spremne. Dinamo igra agresivniji, kvalitetnije te je veliki favorit sutra. Hajduk je furiozno krenuo u prvenstvo, a kod Kopića igraju kvalitetno i izuzetno dobro”.

Nije Dario skupio puno nastupa za dva najveća kluba u Hrvatskoj, ali je ostao poznat po tome što je prešao iz Dinama u Hajduk.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.