Bivši igrač Dinama komentirao Dalića: “Ima iskustva, pošten je i iskren”

Bivši igrač Dinama komentirao Dalića: “Ima iskustva, pošten je i iskren”

Igor Pamić trenutno vodi drugoligaša Hrvatski dragovoljac.

Igor Pamić/Foto: www.hns.hr

Igor Pamić nedostaje hrvatskom prvoligaškom društvu. Beskompromisni Div iz Žminja vodio je u karijeri Istru 1961 i Karlovac, a danas je na klupi drugoligaša Hrvatskog dragovoljca, no i sam priznaje kako se još nije naviknuo na tu razinu nogometa. Ipak, prije svega je komentirao aktualno pitanje dodatnih kvalifikacija u kojima Hrvatska igra protiv Grčke.

“Hrvatska je predobra reprezentacija da ne bi išla na Svjetsko prvenstvo. Dobro, moraš poštovati suparnika, to u nogometu uvijek moraš, ali treba biti i objektivan. Kad smo dobili ovu kvalifikacijsku skupinu, govorilo se da je teška, a ja sam govorio da je to najslabija skupina. I sad se o Grčkoj govori kao o nekom suparniku čije bismo se destrukcije ili provokacija trebali bojati, a mi smo sto svjetlosnih godina ispred njih”, kazao je Pamić koji smatra kako je Čačić puno ranije trebao odstupiti s mjesta izbornika.

“Smjena se morala dogoditi, pa malo je nedostajalo da ostanemo bez Svjetskog prvenstva. Rekao bih i da je Savez prekasno reagirao jer Ante je izgubio konce, previše je bilo loših utakmica, loše atmosfere, nezadovoljnih igrača i, da se prije potegnula promjena izbornika, možda sad ne bismo ni igrali dodatne kvalifikacije, već bismo bili u ždrijebu Svjetskog prvenstva”, nastavio je Pamić koji vjeruje u Zlatka Dalića.

“Podržavam izbor jer Dalić je postojan trener, godinama radi trenerski posao, ima rezultat. Drukčiji je od Čačića, držim da zaslužuje povjerenje jer je beskompromisan, pošten i korektan”, zaključio je Pamić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.