Bivši Kockasti iz Atene: “Da igram, i supruga bi navijala za Hrvatsku”

Bivši Kockasti iz Atene: “Da igram, i supruga bi navijala za Hrvatsku”

Petrić će susret komentirati na grčkoj televiziji, a u subotu će u posjetiti hrvatske nogometaše.

Mladen Petrić je nakon završetka karijere u grčkom Panathinaikosu 2016. godine ostao živjeti u glavnom grčkom gradu Ateni. Oženio je Grkinju Despinu, polaže trenerske ispite na akademiji i komentira nogometne utakmice.

“Supruga će navijati za svoje, a ja za svoje. Bilo bi drugačije da sam ja još aktivan. Onda bi i Despina bila za nas”, kazao je kroz šalu Petrić koji će na grčkoj televiziji komentirati susret iz Maksimira.

“Oni su me angažirali već prije. Od naših se nitko nije javljao. U zadnje vrijeme sam često stručni komentator. Zovu me s njemačkih televizija za utakmice Bundeslige i Lige prvaka. Nekad sam u Njemačkoj, nekad u Švicarskoj, sad sam eto angažiran i na grčkoj televiziji”, kazao je bivši Kockasti koji je u periodu od 2001. do 2013. za Hrvatsku odigrao 45 utakmica postigavši 13 pogodaka, a definitivno mu je najdraži onaj na Wembleyju.

“Taj mi je najdraži u reprezentaciji. Kakva je samo to pobjeda bila”, rekao je bivši napadač koji se još uvijek vidi i čuje s nekolicinom bivših suigrača i današnjih reprezentativaca, a posjetit će ih u Ateni.

“Jedva čekam da ih vidim. Ostalo ih je još nekoliko iz vremena dok sam ja igrao. S Rakitićem se redovito čujem. Nedavno sam bio kod njega u Barceloni, a bio sam i kod Luke Modrića. Bio sam na utakmici Real – Tottenham. Tad sam vidio Luku”, zaključio je Petrić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.