Bivši nogometaš Milana,Real Madrida i Chelsea blizu dolaska u Rijeku!?

Bivši nogometaš Milana,Real Madrida i Chelsea blizu dolaska u Rijeku!?

Nekadašnji reprezentativac Gane Michael Essien na pragu je dolaska u Rijeku.

Sprema se još jedan transfer u Rijeci. Bivši nogometaš Milana, Real Madrida, Chelsea, Lyona, i nekadašnji reprezentativac Gane Michael Essien na pragu je dolaska u Rijeku. Ako se transfer ostvari, Essien bi bio jedan od poznatijih imena koji su nastupali u prvoj hrvatskoj ligi.

Vijest još nije službeno potvrđena, prema neslužbenim informacijama, pregovore vodi predsjednik Rijeke Damir Mišković uz pomoć Jonatana Kukuljana. Ganac je nakon angažmana u Panathinaikosu slobodan igrač. Iako je prijelazni rok u Hrvatskoj završio u srijedu, izgleda da Rijeka ne staje, nakon povratka Bezjaka, mogući dolazak Essiena govori da Rijeka ozbiljno korača prema naslovu prvaka Hrvatske.

Essien je prijatelj našeg Luke Modrića. Za vrijeme kada je Ganac nosio dres Real Madrida slavio je svoj 30. rođendan i na proslavu pozvao sve suigrače u Realu. Ali zanimljivo je  da su se pozivu odazvali samo dvojica igrača Reala, naš Luka Modrić i Ricardo Carvalho. To je otkrio Rob Beasley u knjizi o Joseu Mourinhu ‘Up Close and Personal’.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.