Bivši predsjednik Ferrarija: Schumacher nije dobro

Bivši predsjednik Ferrarija: Schumacher nije dobro

Michael Schumacher/Getty Images

Zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera dvije godine od nesreće na skijanju u francuskim Alpama “strogo je čuvana tajna” na zahtjev njegove obitelji.

Schumacher, najuspješniji vozač u povijesti  Formule 1, u nesreći na skijanju u prosincu 2013. pretrpio je teške ozlijede  glave. U komi je bio do rujna 2014, nakon čega je oporavak nastavio u svom domu.

U javnosti je nakon toga bilo je vrlo malo informacija o njegovom zdravstvenom stanju dok nijedna njegova fotografija nakon nesreće nije objavljena.

Kako je objavio Telegraph, bivši predsjednik Ferrarija Luca di Montezemolo nedavno je izjavio da Schumacherovo stanje “nije dobro”, ali je odbio dati bilo kakve detalje.

“Život je čudan. Bio je fantastičan vozač i imao je samo jednu nesreću sa Ferrarijem 1999. godine”, rekao je Montezemolo.

Više o zdravstvenom stanju legende Formule 1 svjetski mediji tražili su od njegovih bivših kolega Jeana Todta i Rossa Brawna, koji su nakon posjete Schumacheru kratko kazali da se on “i dalje bori”.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.