Bizarno! Supruga slavnog igrača pokušala prošvercati dadilju u avion glumeći agenta KGB-a!

Bizarno! Supruga slavnog igrača pokušala prošvercati dadilju u avion glumeći agenta KGB-a!

Nevjerojatne scene dolaze nam iz Rusije.

Foto: Dailystar.co.uk

Općepoznata je stvar da zvijezde znaju biti razmažene, no ovakvo što što je napravila supruga slavnog ruskog igrača Andreja Aršavina prevršilo je svaku mjeru razmaženosti.

Naime, Alisa Aršavina je u subotu izbačena iz aviona Aeroflota, koji je iz Moskve letio za turski Almaty, jer se nije pridržavala sigurnosnih propisa. S obzirom da jedno od njezine djece, kći Eseniya, nije bilo na svom sjedalu zavezano, svega 200 metara prije ulaska aviona na pistu, Alisa se odvezala i time strogo prekršila sve sigurnosne propise.

Nije Vam dosta skandala i bahatosti? Pazite tek ovo. Kao razlog, kojeg je izmislila da bi izbjegla vezanje, odglumila je da je bivši agent KGB-a, ne bi li napravila pritisak na posadu! Sve ovo prenio je Aeroflot u priopćenju javnosti.

No stvar ni tu nije završila jer je Alisa pokušala smjestiti i dadilju svoje djece u biznis klasu zajedno s njima, iako je imala kartu za samo ekonomsku klasu. Također je prijetila bivšom značkom KGB-a, no nije joj pomoglo.

U konačnici, ovaj bizarni incident okončan je na način da su svi putnici izbačeni s leta, a ruska nacionalna aviokompanija najavila je mogućnost stavljanja Aršavinove supruge na takozvanu crnu listu, odnosno, najavila je zabranu leta Alisi njihovim avionima.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.