Bizarno! Supruga slavnog igrača pokušala prošvercati dadilju u avion glumeći agenta KGB-a!

Bizarno! Supruga slavnog igrača pokušala prošvercati dadilju u avion glumeći agenta KGB-a!

Nevjerojatne scene dolaze nam iz Rusije.

Foto: Dailystar.co.uk

Općepoznata je stvar da zvijezde znaju biti razmažene, no ovakvo što što je napravila supruga slavnog ruskog igrača Andreja Aršavina prevršilo je svaku mjeru razmaženosti.

Naime, Alisa Aršavina je u subotu izbačena iz aviona Aeroflota, koji je iz Moskve letio za turski Almaty, jer se nije pridržavala sigurnosnih propisa. S obzirom da jedno od njezine djece, kći Eseniya, nije bilo na svom sjedalu zavezano, svega 200 metara prije ulaska aviona na pistu, Alisa se odvezala i time strogo prekršila sve sigurnosne propise.

Nije Vam dosta skandala i bahatosti? Pazite tek ovo. Kao razlog, kojeg je izmislila da bi izbjegla vezanje, odglumila je da je bivši agent KGB-a, ne bi li napravila pritisak na posadu! Sve ovo prenio je Aeroflot u priopćenju javnosti.

No stvar ni tu nije završila jer je Alisa pokušala smjestiti i dadilju svoje djece u biznis klasu zajedno s njima, iako je imala kartu za samo ekonomsku klasu. Također je prijetila bivšom značkom KGB-a, no nije joj pomoglo.

U konačnici, ovaj bizarni incident okončan je na način da su svi putnici izbačeni s leta, a ruska nacionalna aviokompanija najavila je mogućnost stavljanja Aršavinove supruge na takozvanu crnu listu, odnosno, najavila je zabranu leta Alisi njihovim avionima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.