Bjelica poklanja medalju: “U tri dana dva naslova, ne može bolje”

Bjelica poklanja medalju: “U tri dana dva naslova, ne može bolje”

Bjelica i njegov stožer predali su i medalje za osvojeno prvenstvo.

Foto: gloswielkopolski.pl

Trener Dinama, Nenad Bjelica okitio se dvostrukom krunom u završnici sezone, a nakon osvajanja Kupa Hrvatske u kojem je Dinamo golom Marija Gavranovića bio bolji od Hajduka, većinu zasluga prebacio je na drugog trenera kojemu će dodijeliti svoju medalju.

Moja medalja ide Mariju Cvitanoviću koji je odradio tri kola Hrvatskog kupa, osam mjeseci mukotrpno je radio s ovom ekipom, čestitam mu na tome i zahvaljujem, njegove zasluge za ovaj trijumf su velike. Kao što svoje zasluge ima i Nikola Jurčević koji je onako suvereno u polufinalu pobijedio Rijeku, Da mi je netko prije dva tjedna rekao da će mi se sve ovo događati, ne bih mu vjerovao. Jako sam sretan što ova sezona za mene ipak ima uspješan kraj. U tri dana dva naslova, ne može bolje.” – rekao je Dinamov trener.

Trener Hajduka, Željko Kopić svoju je medalju za finalistu nakon susreta proslijedioi svome sinu, a unatoč pritisku iz Hajduka nakon utakmice, on nije htio komentirati suđenje.

“Odigrali smo dobru, hajdučku utakmicu koju smo otvorili sa stanovitom zadrškom, ali kako je vrijeme odmicalo, tako smo bili sve bolji i konkretniji. Bili smo prilično opasni u završnoj trećini terena, stvorili smo određene šanse, nažalost, nismo ih realizirali. Dinamo jednu od svojih jest i to je bit ove utakmice. Čestitam Dinamu na osvojenom Kupu.” – rekao je strateg Hajduka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.