Blanka Vlašić: „Bila sam tužna i nesretna“

Blanka Vlašić: „Bila sam tužna i nesretna“

Emotivni intervju naše najbolje visašice.

Hrvatska visašica Blanka Vlašić u karijeri je ostvarila sjajne rezultate i zapažene uspjehe. Usprkos ozljedama nije odustajala, već se borila i često uspijevala napraviti velike stvari. Dvostruka svjetska prvakinja u visu, srebrna i brončana olimpijka bila je gost tribine u Ljubuškom u crkvi Sv. Ante na Humcu.

“Sve je počelo s ozljedom, sigurna sam da mi je Gospodin progovorio oduzevši mi ono najdraže kako bi mi pokazao da postoji nešto bolje od pobjeda i od onoga što smatram najvećim ostvarenjem”, poručila je Blanka, koja je bila, kako kaže, nesretna i tužna.

“U jednom sam trenutku ostala bez svega, nisam mogla trenirati, ni hodati. Nisam imala volje za životom i postala sam depresivna. Imala sam osjećaj da više nisam Blanka ako ne skačem, otkrila je Splićanka.

Pronašla je utjehu u vjeri što su mnogi osuđivali, na što je Blanka odgovorila…

“Bila sam onaj klasični, naporni obraćenik. Kako sam se ja obratila, željela sam svima pomoći u tome te sam ljudima možda nekad bila i onaj nesnosni obraćenik. Sada postoji strah od nepoznatog, život u kojem se ja više neću ostvarivati kao sportašica i neću raditi ono što radim cijeli život. To će biti velika promjena, ali ja sve to prepuštam Gospodinu i znam da će On učiniti ono što je najbolje za mene”, rekla je Blanka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.