Blanka Vlašić otputovala na SP: Ako prođem u finale, tada je sve moguće

Blanka Vlašić otputovala na SP: Ako prođem u finale, tada je sve moguće

- Sigurno da je olakšanje odlazak na Svjetsko prvenstvo s preskočenih dva metra, međutim ne dopuštam da me tenzije obuzmu, rekla je Blanka Vlašić

Blanka Vlašić/Getty Images

Blanka Vlašić u utorak je otputovala u Sopot, na Svjetsko dvoransko prvenstvo u atletici koje počinje u petak. Blanka se tako napokon vraća na veliku scenu nakon ozljede koja ju je na dugo vrijeme  udaljila od atletike.

– Prošle su već dvije i pol godine od mojeg zadnjeg velikog natjecanja, pa me nastup u Sopotu jako veseli. Treninzi su prošli u najboljem redu, zdrava sam i spremna za kvalifikacije. Maksimalno sam koncentrirana na te kvalifikacije u petak ujutro, a ako prođem u finale, tada je sve moguće. U petak u deset sati navijajte i budite uz mene, rekla je Blanka uoči odlaska u Poljsku.

– Sigurno da je olakšanje odlazak na Svjetsko prvenstvo s preskočenih dva metra, međutim ne dopuštam da me tenzije obuzmu. Uživam što ću opet biti dio velikog atletskog šušura. Ono na što smo koncentrirani su kvalifikacije, zaključila je Blanka Vlašić.

–  U Sopot idemo zadovoljni i smireni, u pripremnom periodu smo napravili ono što smo htjeli. Ova dva natjecanja su nas napunila samopouzdanjem, na Svjetsko prvenstvo idemo s nekoliko ciljeva koji  nisu spektakularni. Blanki treba još natjecanja,  kvalifikacije će biti jedno od tih. O finalu ćemo razmišljati kada u njega uđemo.  Ovo je novi izazov i  prilika, vlada jedna ležerna atmosfera, bez velikih očekivanja, ustvrdio je Joško Vlašić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.