Blanka Vlašić pred New York: “Priželjkujem rezultat sezone”

Blanka Vlašić pred New York: “Priželjkujem rezultat sezone”

Blanka Vlašić sprema se za novi miting Dijamantne lige koji je na rasporedu u subotu u New Yorku.

Blanka Vlašić/Getty Images

Najbolju hrvatsku visašicu Blanku Vlašić ovoga vikenda u New Yorku očekuje miting Dijamantne lige i novi pokušaj slavlja poslije drugog mjesta na povratničkom nastupu u Rimu.

“Kao i uvijek, koncentrirana sam samo na sebe i svoje skokove. Priželjkujem rezultat sezone, ali ne usuđujem se ništa prognozirati niti najavljivati sa sigurnošću. Idem polako, korak po korak i sigurno se uvodim u novu sezonu”, kazala je Blanka.

U Velikoj Jabuci morat će se suprotstaviti jakim protivnicama poput Litavke Airine Palyšte i Španjolke Ruth Beitije, a ne zaboravimo da je tu i sve bolja naša uzdanica Ana Šimić.

“Ne znam točno tko skače, bit ću usredotočena na sebe i svoje skokove. Ovo će biti moj treći nastup u New Yorku, a prva dva su bila u teškim vremenskim uvjetima – po kiši i hladnoći. Radujem se što će nas ovoga puta očito dočekati lijepo vrijeme što je odlično jer imaju zaista sjajnu stazu. Period u Rimu sam provela radno i ne osjećam neke bitne posljedice intenzivnih skokova. Još uvijek me malo boli ahilova tetiva, no vjerujem da mi to neće predstavljati problem”, zaključila je Blanka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.