Blanka Vlašić: “Za 20. rođendan sam bratu ponudila PR usluge”

Blanka Vlašić: “Za 20. rođendan sam bratu ponudila PR usluge”

Starija Nikolina sestra preuzela je ulogu PR stručnjaka mladom nogometašu Evertona.

Foto: Lea Perhoč

“I sama sam iznenađena koliko je to uzelo maha, u kratkom roku dobila sam gotovo 5000 novih pratitelja, a posebno me veseli što su njihove reakcije uglavnom pozitivne”, rekla je Blanka, koju na Twitteru prati gotovo petnaest tisuća ljudi. A sve je počelo slučajno, kako Nikola nema profil na društvenim mrežama, u potrazi za informacijama navijači Evertona “zakucali su na prva slijedeća vrata”, na profil njegove sestre.

“Meni je ta vrsta komunikacije sjajna, pokušala sam im približiti Nikolu i našalila sam se kako sam mu za 20. rođendan poklonila besplatne PR usluge. Naravno, to nije bila istina, ali sada ispada da sam stvarno njegova glasnogovornica”, nastavila je Blanka.

Slučajno je nastao i”hashtag” Bossboy, kao i “vlasicnotinjured” koji su postali hit među navijačima Evertona.

“Bossboy ga nekako najbolje opisuje, on je mlad, a opet je pokazao od prve utakmice da je hladnokrvan, i da može dobro odigrati. Ispostavilo se i da se u Liverpoolu riječ “boss” koristi i kao opis nečeg najboljega, npr. ako želite kazati da je provod bio sjajan, kazat ćete:”It was boss”. #vlasicnotinjured” nije moj izum, ja sam ga samo proslijedila jer sam u nedostatku službenih informacija željela da navijači znaju istinu. Nisam imala zle namjere, jednostavno, nakon tolikih godina muka s ozljedama, željela sam da se zna da nije ozlijeđen”, rekla je Blanka.

“Moja je poruka svima da malo spuste loptu na zemlju. Pa što da nije bio u konkurenciji jednu-dvije utakmice. Sve ovo je prenapuhano, tko smo mi da ulazimo u odluke trenera i da mu nešto sugeriramo. Uostalom igrao je protiv Lyona. Svaki dan sam u kontaktu s njim i tatom i nema razloga za brigu. Pa ni mi nismo mogli pretpostaviti da će tako brzo dobiti priliku, neki mladi igrači ne zaigraju ni pola godine, a on je odmah dobio ogromnu minutažu, i ovo što se događalo ne bi trebalo zasjeniti činjenicu da je već sada puno pokazao”, rezonira Blanka, koju je brat upozorio da će izlaskom u javnost morati nastaviti komunikaciju sa navijačima i kada mu krene loše.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.