Blaženko Lacković se vratio u HSV

Blaženko Lacković se vratio u HSV

Foto: Getty Images

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Blaženko Lacković karijeru će nastaviti u HSV-u, nakon što je s klubom iz Hamburga potpisao trogodišnji ugovor. Lacković je boje HSV-a već branio od 2008. do 2014. godine, te je to ujedno i klub u kojem je proveo najveći dio svoje igračke karijere.

Okolnosti su se ipak u Hamburgu promijenile, pa je danas HSV drugoligaš stoga je i glavni cilj kluba povratak u prvu ligu. Lacković će osim igračke uloge u Hamburgu dobiti i priliku za početak svog trenerskog puta. Naime, Lacković će ujedno biti i pomoćni trener kluba zadužen za mlađe kategorije. Oduševljenje Lacković nije skrivao pa je izjavio kako se izuzetno veseli povratku u Hamburg i napominje kako je oduševljen što mu je klub ukazao ovako veliko povjerenje.

Lacković je u karijeri igrao u Varteksu, Zagrebu, Flensburgu, HSV-u, Vardaru i Kielu, a rukometnu Ligu prvaka je osvojio 2013. godine s HSV-om. Sa reprezentacijom Hrvatske je ukupno osvojio 10 velikih medalja, od kojih se ističu najsjajnije medalje na Olimpijskim igrama 2004. godine i na Svjetskom prvenstvu 2003. godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.