Bleacher report: Niko Kranjčar ‘Što je sljedeće za zaboravljenog genija?’

Bleacher report: Niko Kranjčar ‘Što je sljedeće za zaboravljenog genija?’

Bleacher report tvrdi da je Kranjčar tehnički potkovaniji od Luke Modrića i Ivana Rakitića, ali mu nedostaje brzina unatoč sjajnom udarcu i pregledu igre

Niko Kranjčar/Getty Images

Američki Bleacher report objavio je zanimljiv tekst o Niki Kranjčaru pod naslovom:  Što je sljedeće za zaboravljenog genija?  U tekstu se navodi da Kranjčar trenutno trenira s drugom momčdi kijevskog Dinama, te da iako će tek navršiti 30 godina čini se da su njegove najbolje igre iza njega. Autor se pita ima li vremena da se oživi njegova karijera i usmjeri prema kraju kakav njegov veliki talenat zaslužuje?

Lani je Kranjčar igrao za QPR u drugom razredu engleskog nogometa pod vodstvom trenera Harryja Redknappa koji ga je vodio u Portsmouthu i Tottenhamu. Bila je to odlična sezona za Kranjčara, a QPR je izborio povratak u Premierligu. Ipak, pobjeda protiv Derby Cityja ispala je gorko-slatka, QPR je izborio Premierligu, ali Kranjčar je zbog ozljede napustio igru i morao je propustiti SP u Brazilu.

Autor navodi da QPR povratkom u Premierligu sigurno ima sredstva da dovede Kranjčara za kojega je to idealna opcija u odnosu na truljenje u Kijevu gdje je završio na izlaznim vratima iako je Dinamo Kijev za njega 2012. godine Totenhamu platio šest milijuna funti.

Bleacherreport tvrdi da je Kranjčar tehnički potkovaniji od Luke Modrića i Ivana Rakitića, ali mu nedostaje brzina unatoč sjajnom udarcu i pregledu igre. U tekstu se tvrdi da Kranjčar daje sve od sebe od na terenu iako se čini da je u proteklim godinama izgubio strast za igrom, te da mu je nogomet postao samo posao.

Na kraju autor se pita ima li još mjesta u vrhunskom nogometu za Kranjčara odnosno ima li trener i ekipa koja u njemu ponovno može probuditi strast?

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.