Boateng: “Umirao sam od smijeha kad sam pao pred Messijem”

Boateng: “Umirao sam od smijeha kad sam pao pred Messijem”

Nesretni Jerome Boateng očito je sa smijehom podnio sramotu kojoj su ga izvrgnule društvene mreže nakon polufinala Lige prvaka protiv Barcelone.

Njemački reprezentativac i branič Bayerna, Jerome Boateng bio je predmetom ismijavanja na društvenim mrežama nekoliko dana nakon što je u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na Camp Nou Lionel Messi izvrtio nesretnog braniča postigavši prekrasan pogodak koji je i danas teško zaboraviti.

Boatengu su se smijali mnogi, ali očito se branič Bayerna smijao s njima, što je i najbolji način rješavanja problema samopouzdanja nakon takvih događaja: “Taj pad nije utjecao na mene. Ja sam također umirao od smijeha. Takve se stvari događaju, dogodila se meni, ali i brojnim drugim igračima.”

Nakon toga osvrnuo se na rad Pepa Guardiole o kojemu govori sve najbolje, a najviše o treneru govore trofeji koje je osvojio s klubom. Boateng je istaknuo i značaj Bayerna u europskom nogometu  koji je u zadnjih nekoliko sezona gotovo uvijek sudionik polufinala Lige prvaka. Veseli se novim pripremama i radu s trenerom Guardiolom koji je za njega odličan motivator i taktičar.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.