Boba stao uz Đokovića: “Nema opravdanja za ulaznice”

Boba stao uz Đokovića: “Nema opravdanja za ulaznice”

Legendarni srbijanski tenisač slaže se s Novakom Đokovićem da treba hitno istražiti što se dogodilo s ulaznicama za Davis Cup susret Srbije i Hrvatske.

Novak Đoković/Getty Images

Negdašnji teniski reprezentativac Jugoslavije Slobodan ‘Boba’ Živojinović stao je uz najboljeg srbijanskog tenisača Novaka Đokovića, koji je bio izuzetno razočaran ‘malverzacijama’ oko ulaznica za Davis Cup ogled u Kraljevu, odnosno činjenicom da su rasprodane u samo – petnaestak minuta.

“Sramotno je ako netko kupuje ulaznice da bi ih kasnije prodao ‘na crno’. Pogotovo to vrijedi jer se meč održava u malome gradu i građani Kraljeva napokon imaju prigodu uživo gledati Noleta, Vikija, Zikija…”, rekao je počasni predsjednik Teniskog saveza Srbije.

“Ne bih htio vidjeti da netko u ovako teškoj ekonomskoj situaciji prodaje ulaznice po basnoslovnim ciframa. To prvenstveno ne donosi dobro tenisu, a niti ikome drugome. Ne postoji opravdanje za tako nešto. Interes je ogroman, u reprezentaciju se vraća Nole, a i igra se protiv Hrvatske. Vjerojatno je to jedan od glavnih razloga zašto se sve ovo događa”, kazao je legendarni srbijanski sportaš.

“Podržavam Novaka i njegovu želju da sazna što se točno dogodilo s ulaznicama. Takve se situacije jednostavno ne smiju događati”, prisnažio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.