Boban detektirao Milanov problem: “Jednostavno nisu dovoljno dobri”

Boban detektirao Milanov problem: “Jednostavno nisu dovoljno dobri”

Zvonimir Boban imao je što za reći nakon posljednjih izjava Pippa Inzaghija...

Zvonimir Boban/Foto: Gettyimages

Milanu i dalje – ne ide. Nogometaši Filippa Inzaghija u prošlom su kolu Serie A uspjeli uzeti tek bod u okršaju sa Sampdorijom (1:1), a legendarni je Pippo – kako se čini – izgubio kompas.

“Igrali smo dobro, zadovoljan sam. Odradili smo odlično prvo poluvrijeme i prisilili Sampdoriju na promjenu taktike. Šteta što smo toliko prilika propustili, jer bila je to jedna od naših najboljih predstava ove sezone”, izjavio je Inzaghi, a takav je njegov stav naljutio – Zvonu Bobana.

“Problem ovoga Milana vrlo je jednostavan – igrači nisu dovoljno dobri. Nemoguće je od njih složiti jednu pravu, kvalitetnu momčad”, sipao je proslavljeni hrvatski kapetan te u nastavku ‘opleo’ i po Inzaghiju.

“Pippo još uvijek nema jasan koncept igre, vidljivo je kako je igrače teško uklopiti u cjelinu i natjerati ih da trče, rade s nekim zajedničkim ciljem. Primjetna je anarhija, nered u momčadi, a na taj je način vrlo teško raditi konkretan posao”, misli Boban.

“Poslije utakmice protiv Sampdorije u potpunosti sam shvatio vrijednost trenutačne Milanove momčadi. Nemoguće je biti zadovoljan nakon ovako odigranog susreta”, još je malo podbo stratega rossonera.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.