Bogdanović: “Izgubio sam samopouzdanje s manjkom minuta”

Bogdanović: “Izgubio sam samopouzdanje s manjkom minuta”

Bojan Bogdanović pojasnio je razlog vraćanja u formu na NBA parketima...

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nakon početnog razdoblja toplo-hladno igre na NBA parketima konačno je ustalio svoj učinak i počeo aktivno i u konstanti doprinositi dobrim igrama i pobjedama svoje momčadi.

U posljednjem je susretu protiv Minnesote odigrao 27 minuta i postigao 21 koš, uz šut iz igre 10/15.

“Sve se promijenilo kad sam počeo dobivati više minuta. S manjkom igre dolazi i manjak samopouzdanja, koje je ključno. Sad me i suigrači više traže jer znaju da igram bolje. Sretan sam zbog toga, ali znam da mogu i više. Definitivno smo momčad za doigravanje i u narednim tjednima to moramo potvrditi”, kaže Bogdanović.

Dobru Bogdanovićevu formu potvrdio je i Deron Williams. “Bojan je odlično krenuo u sezonu, no potom je ušao u šutersku krizu i stigao pred zid s kojim se mora suočiti svaki igrač. No, vratio se – sada je ponovno pravi i igra sjajnu košarku.”

Nešto za reći imao je i strateg Netsa Lionell Hollins. “U Europi je iskazao neprijeporni talent, ali ovo je potpuno drukčija košarka i nismo znali što očekivati. Želim da pruži svoj doprinos momčadi, ali znam i da se mora prilagoditi.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.