Bojan Bogdanović: Drago mi je što imam dobru minutažu, ali znam da moram biti puno agresivniji

Bojan Bogdanović: Drago mi je što imam dobru minutažu, ali znam da moram biti puno agresivniji

- Kada kažem da su očekivanja nerealna, ne pričam o onome što mu ja kažem da mora napraviti, već o onome što javnost i mediji očekuju od njega, kaže Lionel Hollins

Bojan Bogdanović/Foto Saša Trifunovski

Bojan Bogdanović polako se prilagođava na život u NBA-u. Još uvijek se čeka onaj jedan pravi nastup u dresu Brooklyn Netsa, ali i on će sigurno doći.

– Mislio sam da će moja prilagodba biti lagana, ali nije išlo baš tako lako kao što sam očekivao. Drago mi je što imam dobru minutažu, ali znam da moram biti puno agresivniji. Znam da moram bolje igrati, rekao je Bojan Bogdanović.

Brooklyn Netsi pobijedili su u subotu Detriot Pistonse na krilima Joe Johnsona koji je u zadnjoj četvrtini postigao 15 koševa. Upravo zato zaboravljena je i činjenica da je prije tog niza, Bogdanović promašio otvoreni šut za tri poena i ujedno izgubio jednu loptu.

– Svi mi žele pomoći da imam više sampouzdanja, govore mi da sam dobar igrač. To je vjerojatno zato jer možda izgledam sramežljivo na terenu. Moram biti puno agresivniji, zaključio je Bojan Bogdaović.

Lionel Hollins, trener Brooklyn Netsa, kaže da su očekivanja možda malo previsoka na početku Bogdanovićeve NBA karijere.

– Kada kažem da su očekivanja nerealna, ne pričam o onome što mu ja kažem da mora napraviti, već o onome što javnost i mediji očekuju od njega zbog dobrih igara u Europi. Govorim mu neka samo nastavi agresivno igrati svoju igru. Ako promašiš šut, pa što sada? Idući put kada ti se otvori prilika pucaj opet, rekao je Hollins.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.