Bojan Bogdanović otvorio košarkaški kamp u Mostaru

Bojan Bogdanović otvorio košarkaški kamp u Mostaru

Hrvatski košarkaški reprezentativac i NBA zvijezda Bojan Bogdanović u svom rodnom Mostaru otvorio je košarkaški kamp za djecu. Polaznici kampa će u sljedeća tri dana imati priliku trenirati s Bojanom Bogdanovićem.

‘Uz moje iskustvo i uz iskustvo trenera koji me vode kroz cijelu karijeru pokušat ćemo djeci koja sudjeluju na kampu usaditi radne navike i iskustva.’ Rekao je Bogdanović za Bljesak.info.

Na sportskim terenima u Mostaru oko 60 polaznika upija svaki potez  košarkaša Washington Wizardsa. Unatoč nedostatku sportskih terena Bogdanović je uspio održati prvi kamp u Mostaru, a u budućnosti naš košarkaš ima želju otvoriti i košarkašku akademiju. Na ovogodišnjem kampu sudjeluju djeca iz BiH, Hrvatske i Slovenije, a kamp bi se sljedećih godina mogao proširiti i na ostale gradove.

Uz sponzora ‘Adidas’ Bogdanović je osigurao polaznicima i košarkašku opremu. A oni najuspješniji dobiti će i posebne nagrade.

‘Pokušat ću svako ljeto, odnosno svake godine kada sam slobodan uraditi nešto novo napraviti. Tek su počeci, ali daj Bože da jednog dana napravim svoju akademiju’ Rekao je popularni Babo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.