Kickboksač Zlatko Bajić podržao program “I ti to možeš”

Kickboksač Zlatko Bajić podržao program “I ti to možeš”

Zlatko Bajić

Program “I Ti to možeš”, koji je osmislila Udruga za promicanje hrvatskog sporta Hrvatska reprezentacija, podržao je i Zlatko Bajić. On se pridružio poznatim sportašima i javnim osobama koje promoviraju bavljenje sportom za djecu s invaliditetom, djecu s kroničnim bolestima i ostalu djecu.

Ovom projektu se priključio kickboksač i enfusion prvak svijeta u K1 Zlatko Bajić. Zlatko je rođen u Imotskome, gdje je živio jedan dio svog života, nakon toga se preselio u Žaborić mjesto nedaleko od Šibenika gdje je u školovanje trenirao i kickboks. Zlatka sad gledamo na velikim borilačkim natjecanjima gdje ostvaruje odlične rezultate.

11938810_1621923771392152_1321936067_n

Program “I Ti to možeš” do sada su podržali brojni domaći i strani sportaši i sportašice, sportski savezi i klubovi, dužnosnici te javne osobe Lijepe naše. Svakom podrškom koju nam iskažete, sve smo više uvjereni koliko cijenite naš trud i rad. Cilj nam je da svakom djetetu, svakom čovjeku, svakoj poznatoj i nepoznatoj osobi zajedno s nama poručite: “I ti to možeš”.

Iznimno nam je drago je upravo Zlatko pridružio programu Udruge Hrvatske reprezentacije “I Ti ti možeš”. Program prepoznajete sve više i na tome smo vam jako zahvalni!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.