Bolji od najboljih: Tko je pobjedio u srazu dvaju vrhunskih hrvatskih olimpijaca?

Bolji od najboljih: Tko je pobjedio u srazu dvaju vrhunskih hrvatskih olimpijaca?

Veslač i trofejni vaterpolist imali su niz zadataka kao što su vođenje lopte, trčanje, održavanje ravnoteže na pilates loptama, natjecanje u trbušnjacima i slično.

foto: http://www.worldrowing.com

Srebrni sa OI u Riju te naš najbolji veslač Damir Martin odmjerio je snage s vaterpolistom i olimpijcem Pavom Markovićem. Dva su se vrhunska sportaša natjecala su u snazi, izdržljivosti, brzini i ravnoteži.

Veslač i trofejni vaterpolist imali su niz zadataka kao što su vođenje lopte, trčanje, održavanje ravnoteže na pilates loptama, natjecanje u trbušnjacima i slično. Nakon zanimljivih izazova održanim u dvorani posebno opremljenoj za taj susret, pobjednik je bio poznat.

Damir Martin je, nakon velike borbe ipak odnio titulu pred konkurentom Markovićem. Vukovarac se intenzivno pripremao za ovaj sraz te je svoje treninge često dijelio s fanovima na Instagramu.

“Vrhunski rezultati uvijek pa tako i u sportu zahtijevaju mnogo truda i odricanja. Nadam se da ćemo kroz dosad održane i sljedeće izazove s mojim kolegama sportašima podići svijest o važnosti uključivanja sportskih aktivnosti u svakodnevni život i važnosti brige o zdravlju“, poručio je nakon pobjede.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.