[VIDEO] Boris Rapaić prešao u Fenerbahce

[VIDEO] Boris Rapaić prešao u Fenerbahce

Boris Rapaić skupio je dva nastupa za reprezentaciju do 19 godina.

Bivši igrač Intera i Hajduka Boris Rapaić postao je novi nogometaš turskog velikana Fenerbahcea. Dvadesetogodišnjak, inače sin legendarnog Milana Rapaića, potpisao je ugovor na tri i pol godine, a do kraja sezone će igrati za mladu momčad Fenera.

Mlađi Rapaić je u siječnju 2015. godine otišao na posudbu u talijanski div, gdje je upisao 20 nastupa uz četiri pogotka i tri asistencije te se nakon godinu i pol dana igranja za mladu momčad u Primaveri vratio u Hajduk, gdje je nastupao za drugu momčad i upisao samo osam nastupa uz tri pogotka.

Otac Miki jednom prilikom sasuo je drvlje i kamenje na vodstvo i struku Hajduka kako su mu uništili sina poput mnogih drugih igrača ranije:

“Računao sam da će Boris u Hajduku najbrže i najsigurnije napredovati i da će imati od toga koristi i on i klub te da će od ljudi iz Poljuda dobiti vjetar u leđa, a dobio je buru u prsa. Oni su najveći anti-alkemičari na svijetu! Alkemičari su vjerovali da se bilo koji metal može pretvoriti u zlato, a oni su u godinu dana pretvorili zlato u željezo. Ajde, recite mi, koga su ti treneri u Hajduku, koji su odlučili da moj Boris nije igrač, trenirali, gdje su igrali, tko ih je doveo u klub i tko ih je proglasio strukom? Kos, tko?” – ljutit je bio Milan Rapaić.

Mlađi Rapaić tako će dobiti priliku u klubu koji je dao šest milijuna eura Perugiji za Mikijeve usluge, Borisa su dobili besplatno, a Transfermarkt ga procjenjuje na 100.000 eura.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.