Borna Ćorić dolazi u Umag, vraćaju se Monfils i Fognini

Borna Ćorić dolazi u Umag, vraćaju se Monfils i Fognini

Borna Ćorić ove će godine igrati na 26. Croatia Openu u Umagu...

Organizatori 26. Konzum Croatia Open Umaga objavili su koja će jaka imena iz teniskog ‘šešira’ ove godine posjetiti Stella Maris. Najdugovječniji hrvatski teniski turnir na rasporedu je od 17. do 26. srpnja, a trebao bi i ovoga puta biti nezaboravan spoj tenisa, gastronomije i dobre zabave.

Najavljen je, naime, dolazak Gaela Monfilsa, trenutačno 15. igrača svijeta i trostrukog juniorskog osvajača Grand Slam naslova te Fabija Fogninija koji u Umag dolazi već osmu godinu za redom, a kao šlag na tortu potvrđeno je  i sudjelovanje najvećeg hrvatskog teniskog talenta Borne Ćorića.

“Iznimno nam je drago što ćemo ponovno imati prigodu ugostiti Gaela Monfilsa i Fabija Fogninija koji zasigurno spadaju u red najatraktivnijih igrača na Touru. Gael je jedan od najtalentiranijih tenisača, veoma karizmatičan i na terenu i izvan njega, a njegove mu fizičke mogućnosti dozvoljavaju da na terenu radi fantastične stvari”, kazao je direktor turnira Lawrence Frankopan.

“Siguran sam da će ga Umag toplo dočekati, kao i 2013. godine. Fabio je pak poznat ovoj publici, obožava igrati pred svojim navijačima kojih u Umagu uvijek ima mnogo. S njima dvojicom i Bornom Ćorićem vjerujem da smo počeli slagati vrlo zanimljiv popis igrača za ovogodišnji turnir”, najavio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.