Borna Ćorić: “Naglo sam se počeo osjećati loše”

Borna Ćorić: “Naglo sam se počeo osjećati loše”

Nakon odličnog početka meča i vodstva od 2:0 u setovima Ćorić je fizički potonuo i u sljedeća tri seta osvojio samo šest gemova.

Borna Ćorić/Foto: Gettyimages

Viktor Troicki donio je reprezentaciji Srbije vodstvo od 2:0 pred ogleda u subotu. Sa vodstvom od 2:0 u setovima i breakom prednosti u trećem, Borna Ćorić skoro se prometnuo u hrvatskog junaka dana, ali 41. tenisač svijeta na kraju je slavio rezultatom 6-4, 6-1, 3-6, 2-6, 6-1.

Vidno razočarani Ćorić pokušao je pronaći razloge svojeg pada nakon dvoboja: “Naglo sam se počeo osjećati loše, dobio sam grčeve, pala mi je energija, slabije sam se počeo kretati, sve to skupa me je presjeklo. To je neki koloplet sitnica koje su me odvele do poraza.”

“Malo je Viktor tu promijenio igru, počeo je biti agresivniji, no ja sam jedini krivac. Dotad sam odlično pokrivao cijeli teren, a zatim zbog svega spomeutog zakazao. Trebalo mu je samo par poena da osjeti da sam pao i da sve preokrene.”

Drugi dvoboj komentirao je i hrvatski izbornik te Bornin trener Željko Krajan: “Borna je sve rekao, igrao je odlično, taktički savršeno dok je fizički bio dobar. Poslije nije uspijevao posložiti taktičke dijelove igre. Viktor je tu iskusniji, iskoristio je ponuđeno. Zašto su se ti grčevi pojavili nakon samo sat i 15 minuta igre, to je teško pogoditi i to trebamo istražiti. Viktor je nakon toga izbacio Bornu iz neke njegove komforne zone i pobijedio.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.