Borna Rendulić ostaje u Colorado Avalancheu

Borna Rendulić ostaje u Colorado Avalancheu

Sjajna vijest za hrvatski hokej...

NHL sezona kreće u srijedu, a najbolji hrvatski hokejaš Borna Rendulić se izborio za mjesto u momčadi Colorado Avalanchea. Mladi Zagrepčanin kaže kako je čast biti među 23 hokejaša koji kreću u novu KHL sezonu i da je to san svakom hokejašu diljem svijeta. 23-godišnjak je prošle godine igrao u AHL-u, inače razvojnoj ligi, pa se nakon toga dobrom igrom nametnuo za poziv u najjaču ligu svijeta.

U NHL-u je odigrao samo 11 utakmica jer je imao tešku ozljedu, te je propustio ostatak prošle sezone i krenuo s pripremama za novu sezonu, no unatoč svemu tome je uspio ući u NHL. Izdržao je u kampu ugledne momčadi do posljednjeg dana, što je poprilično teško jer je ipak bio ozlijeđen. Prošao je težak, naporan i krvav put do mjesta u početnoj postavi Avasa i to se isplatio. Colorado u četvrtak dočekuje u Denveru momčad Minnesote.

Rendulić je na današnjem treningu, kao i jučer, igrao u trećoj navali Mikko RantanenCarl Soderberg – Borna Rendulić. Prema komentarima, Rendulić je u toj kombinaciji izgledao odlično.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.