Božičević: “Osjećam se sve bolje”

Božičević: “Osjećam se sve bolje”

Nikolina Božičević najavila je Europsko prvenstvo...

Foto: facebook.com/odbojkaskareprezentacija

Nikolina Božičević je započela svoje pripreme na vrlo težak način nakon prometne nesreće koju je imala na putovanju do Maribora.

Vidjeli smo na prijateljskim utakmicama da si imala problema s prijemom, ali da i taj dio ide prema naprijed. Do EP je sve manje vremena, hoćeš li uspjeti prijem dovesti do visokog nivoa na vrijeme?

“Imala sam malih problema, najbitnije je da se osjećam sve bolje i bolje iz dana u dan i da su problemi koji su se neplanirano pojavili iza mene. Sve je to dio pripremnog perioda.Treninzi su teški i mali padovi su sastavni dio priprema. Kako se približava EP tako smo u svim elementima stabilniji.”

Koliko ste se uigrali kao ekipa, od bloka do obrane i same realizacije napada ?

“Imali smo dovoljno prijateljskih utakmica i što je najbitnije u svakoj utakmici se vidi sve bolja komunikacija i funkcionalnost bloka i obrane pa i napada. Svakim danom blok, obrana i napad očigledno funkcioniraju bolje.”

Koja su očekivanja na EP, EuroVolley?

“Vjerujem da možemo i da trebamo pucati visoko. Sve ovisi o nama, imamo velike igrače u ekipi i mislim da nema razloga ne razmišljati o nekom visokom rezultatu. Najbitnije je ono što dajemo i pokazujemo na terenu a rezultat će to popratiti sigurno.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.