Braća Mamić se vraćaju na obavijesne razgovore, Vrbanović već stigao

Braća Mamić se vraćaju na obavijesne razgovore, Vrbanović već stigao

Dinamo je potvrdio da se braća Mamić ipak danas vraćaju iz Slovenije, dok je Damira Vrbanovića policija već dočekala...

Zdravko Mamić/Foto: Mario Ćužić - ZNA

Jučer se burno raspravljalo o tome jesu li braća Mamić službeno pozvana da se vrate u Zagreb, ali danas je ipak potvrđeno da su u Moravske toplice stigli službeni pozivi na obavijesne razgovore. Tako će braća Mamić ipak već danas biti u Zagrebu.

Dinamo je na stranici objavi službeno priopćenje: “Obavještavamo navijače i javnost kako su u petak, 3.7., oko podneva izvršni predsjednik Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić prvi put dobili pozive na obavljanje obavijesnih razgovora na koje su se odmah i odazvali. Kao što je više puta i rečeno, obojica će surađivati s organima koji provode istražne radnje. Nakon obavljenih sastanaka sa suradnicima u Sloveniji gdje se momčad nalazi na pripremama odmah su krenuli prema Zagrebu gdje će, sigurni smo, dokazati svoju nevinost.”

Izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza i bivši direktor Dinama Damir Vrbanović danas se vratio s puta iz Osla, a odmah u zračnoj luci policija ga je privela na obavijesni razgovor. S njime je bio i Zoran Cvrk, koji nije htio ništa komentirati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.