Braća Sinković u finalu regate u Luzernu

Braća Sinković u finalu regate u Luzernu

Martin i Valent Sinković nastupit će u finalu regate Svjetskoga kupa u Švicarskoj...

Zoran i Goran Dragič

Braća Martin i Valent Sinković bit će jedini hrvatski predstavnici u finalu posljednje ovogodišnje regate Svjetskoga kupa koja se održava u švicarskom Luzernu.

Sinkovići su bili očekivano dominantni u svojoj kvalifikacijskoj skupini, ostvarivši za tri sekunde bolje vrijeme od prvih pratitelja Novozelanđana Roberta Mansona i Chrisa Harrisa, a u konačnom bi okršaju trebalo biti iznimno zanimljivo s obzirom na odličan rezultat pobjednika druge polufinalne utrke, Nijemaca Marcela Hackera i Stephana Kruegera.

Damir Martin nije izborio finale u konkurenciji samaca, bio je četvrti u kvalifikacijama te će nastupiti tek u B finalu. Karla i Marcela Milovišević u dvojcu bez kormilara bile su posljednje u svojoj skupini i tako ostale bez A finala, dok je ženski dvojac na pariće Rebeka Babić i Helena Pavković bio četvrti u C finalu s vremenom 7:16.83.

U konkurenciji dvojaca bez kormilara nastupili su David Šain i Mario Vekić (C finale, četvrto mjesto) te Ante Janjić i Marin Begović (C finale, peto mjesto).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.