Bradarić: “Imali smo na sebi pet majica, kapu, rukavice, no svejedno nas je vjetar propuhao“

Bradarić: “Imali smo na sebi pet majica, kapu, rukavice, no svejedno nas je vjetar propuhao“

Kapetan Riječana tvrdi da je sudac donio dobru odluku o odgodi.

Utakmica između Rijeke i Dinama odgođena je zbog lošeg vremena, iako je Dinamo tvrdio da je želio igrati. Mario Cvitanović izjavio je da je teren bio normalan i da su njegovi igrači odradili normalan trening, no Riječani tvrde suprotno.

“Sudac je pozvao mene i Ademija i kad smo izašli na teren vidjeli smo da uvjeti nisu bili za igru. Mislim da nikome nije u interesu da se igra samo da bi se odigralo, nego da gledaju pravi derbi. Teren je kod gostujućih navijača bio doslovno zaleđen, tvrd kao kamen. Stoga, odluka je razumna i svi želimo igrati ovakav derbi, no trebali bi igrati iz gušta, a ne da to reda radi obavimo“, izjavio je kapetan Riječana Filip Bradarić.

Igrači obje momčadi trenirali su na Rujevici prije konačne sudačke odluke, a Bradarić se ne slaže s tvrdnjama Dinamovaca da je teren bio spreman za igru:

“Morali smo odraditi trening, no uvjeti su i tada bili nenormalni. Na sebi imaš pet majica, kapu, rukavice, no kad bura krene puhati, izuzetno je teško i trčati, a kamoli nešto drugo“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.