Bradarić ljutit: “Ako je Elez mogao doći u Zagreb, mogao je i Gavranović“!

Bradarić ljutit: “Ako je Elez mogao doći u Zagreb, mogao je i Gavranović“!

Foto: Blick.ch

Riječani su doživjeli novi poraz od Dinama u Hrvatski Telekom Prvoj HNL. No, mora se priznati, u Maksimir su došli desetkovani ozljedama. Od najvećih izostanaka svakako se ističu Marko Vešović zbog žutih kartona te ozlijeđeni Josip Elez i Mario Gavranović.

Nakon susreta najraspoloženiji igrač Rijeke za davanje izjava bio je Filip Bradarić:

“Nema se što zamjeriti svim dečkima koji su danas istrčali na teren. Pružili su sve od sebe i svim srcem bili za Rijeku. Iznimno sam ponosan na njih, a bilo je nekih i ozlijeđenih igrača, koji su svejedno doputovali s nama na Maksimir“.

Osvrnuo se i na Gavranovića, koji je ozlijedio list desne noge i nije bio jedan od onih koji su, unatoč ozlijedi, doputovali u Zagreb.

“O toj situaciji morat ćemo porazgovarati i riješiti ju interno, između nas. Ali smatram da, ako je Elez mogao doći sa zglobom veličine jabuke, su i ostali mogli biti s nama tu u Maksimiru“.

Jedini strijelac branitelja naslova bio je Maxwell Acosty, koji je također dao kratku izjavu:

“Igrali smo dobro u prvih pola sata igre, sve do primljenog pogotka. No onda smo se povukli. U nastavku smo igrali previše povučeno i to su naši protivnici kaznili. Dižem se u formi iz dana u dan i dolazim blizu svoje top forme“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.