Brady: “Ancelotti je razočaran Bayernom za kojeg Robben i Ribery više nisu dovoljni“

Brady: “Ancelotti je razočaran Bayernom za kojeg Robben i Ribery više nisu dovoljni“

Carlo Ancelotti/Foto: Gettyimages

Autor autobiografije trenera Carla Ancelottija, Chris Brady, otkrio je u intervjuu kako je Ancelotti iscrpljen nakon otkaza u Bayernu.

“Ancelotti je iscrpljen, prazan, a iako se često šali da je član najvećeg svjetskog kluba, onog opuštenih trenera, to nikako nije bilo tako“.

Talijanski strateg dobio je otkaz u Minhenu prošli četvrtak, samo dan nakon poraza od 3:0 protiv Paris Saint-Germaina u Ligi prvaka.

“Carlo to nikako nije očekivao, ali je znao da neće biti u Bayernu nakon ove sezone. On sam sebi to nikad ne bi priznao, ali klupskom politikom je bio jako razočaran. Carlo je pragmatik, uvijek pokušava riješiti problem na najbolji mogući način, no šefovi su stvorili momčad koja nije bila sposobna za najviše ciljeve. Ribery i Robben više nisu na najboljoj razini i to je samo jedan od dijelova slagalice koji nedostaju“, izjavio je Brady.

Svoj komentar na Carlov otkaz dao je i njegov sin Davide, koji je bio kondicijski trener kluba.

“Ružno je i nerazumljivo ako su o nama raspravljali kao o klanu. Čitao sam da je bila previše opuštena atmosfera, no nije to istina. Carlo je na profesionalnoj razini imao dobar odnos sa svima“, rekao je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.