Bravo majstori! Hrvatska srušila Island

Bravo majstori! Hrvatska srušila Island

Hrvatska je sjajnom igrom upisala i drugu pobjedu na Europskom prvenstvu. Naši su rukometaši pobijedili Island rezultatom 37:28.

HRS/Facebook

Nakon poraza od Norveške, malo tko je očekivao ovakvu sjajnu igru Kauboja. Sjajnom igrom u obrani, utakmicu smo riješili u prvih 17 minuta nakon kojih smo imali 13:3.

U nastavku utakmice, također s odličnom igrom, tu smo prednost uspjeli održati i u niti jednom trenutku ne dopustiti Islanđanima da nam ozbiljno zaprijete.

Marino Marić je bio je junak utakmice. Upravo su njegova 3 uzastopna gola, kojima smo otišli na 5:1, pokrenula seriju naših dobrih poteza. Islanđani nisu uspjeli probiti našu obranu, svoje je obranio i Alilović, a Mariću su se ubrzo priključili i drugi igrači. Nije bilo igrača u našoj reprezentaciji koji je bio neraspoložen, a sijevalo je sa svih strana – s krila, vanjskih pozicija, pivota i iz kontri.

Na poluvrijeme smo otišli sa 19:10. U nastavku susreta agresivnost pala, a izbornik Željko Babić dosta rotirao, nismo dopustili da nam se Islanđani približe te smo na kraju pobijedili s 37:28.

Marić je utakmicu završio s 8 golova, Štrlek 6, Horvat i Čupić po 4, Kopljar 3, Duvnjak, Mamić, Šebetić, Slišković i Brozović po 2, a Gojun i Karačić po 1. Kod Islanda Sigurdsson i A.Gunnarsson po 6 golova.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.