Brazil poveo, Hrvatsku teorija dijeli od izjednačenja

Brazil poveo, Hrvatsku teorija dijeli od izjednačenja

Hrvatska blizu izjednačenja u Brazilu...

Foto: daviscup.com

Nakon prvog dana Davis Cup okršaja između Hrvatske i Brazila rezultat je 1:0 za Brazil. Ovo je dvoboj za ostanak u elitnoj skupini Davis Cupa.

Prvi meč su igrali Bellucci i Mate Pavić. Nažalost, razlika u kvaliteti je došla do izražaja, te je Bellucci savladao Matu 3:1 u setovima. Prvi set je Brazilac lagano dobio sa 6:1. U drugom se vidi bolja Pavićeva igra, no nažalost i njega gubi sa 6:4. U trećem setu Mate je odma napravio break te ga zadržao do kraja i osvojio set sa 6:3. Međutim, Pavić nije uspio meč odvesti u peti set, te četvrti set gubi sa 6:4.

U drugom današnjem meču igrali su Souza i Borna Ćorić. Naš igrač je lagano osvojio prva dva seta, a treći set je prekinula kiša pri rezulatu 4:1. Prvi set uzima sa 6:4. U drugom setu je Borna osjetio bolove pa je meč bio prekinut nekoliko minuta. Ipak, i taj set Borna osvaja sa 7:6.

Sutra je na rasporedu igra parova. Brazilski par čine, Dodigov partner na Touru, Melo i Soares, dok je hrvatski par Dodig i Škugor. Meč počinje u 16 sati po srednjoeuropskom vremenu, a sat ranije na rasporedu je nastavak drugog singla.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.