Brbić: “Konačno zadovoljan napuštam Maksimir”

Brbić: “Konačno zadovoljan napuštam Maksimir”

Remijem na Maksimiru svi su mogli biti poslovično zadovoljni...

Marin Brbić/Foto: www.hajduk.hr

Najveći hrvatski derbi napokon je opravdao ime, ali i – očekivanja. Nikad punije maksimirske tribine vidjele su dobar, atraktivan i zanimljiv nogomet, a nakon godina izbivanja modre su uživo ponovno bodrili Bad Blue Boysi.

“Igrali smo u lijepoj atmosferi, pred punim Maksimirom te vidjeli relativno dobru igru oba sastava. Prvi dio prvog poluvremena pripao je gostima, prijetili su iz kontri, no potom smo se i mi posložili, izjednačili i držali blagu dominaciju. Ne možemo biti nezadovoljni remijem”, kazao je debitant na Dinamovoj klupi Damir Krznar.

“Nismo nezadovoljni jer sam već i u pripremi utakmice kazao da bi bilo suludo u prvom kolu postići top formu. Nismo na najvišoj razini, ali ni to nije alibi. Ipak sam očekivao bolji i opasniji Dinamo, no neriješeno protiv Hajduka na startu HNL-a ne smatram neuspjehom. Bit ćemo samo bolji. Što se atmosfere, tiče, bilo je ovo zaista otvaranje iz snova, hvala svima”, zaključio je šef modre struke.

Prvi put u povijesti HNL-a dva debitanta na Dinamovoj i Hajdukovoj klupi otvorila su sezonu međusobnim dvobojem. Damir Burić, ne računamo li europske ispite i prijateljske utakmice, također je premiijerni put samostalno predvodio majstore s mora.

“U svakoj utakmici nastojim ići na pobjedu. Uopće nisam sretan, jer sam želio tri boda. Bila je to prava utakmica, zanimljiva i puna tempa, pred sjajnom publikom i u atmosferi u kojoj je bio užitak igrati. Rezultat je na koncu ipak realan”, prokomentirao je Burić.

Zagreb je pohodio i predsjednik Hajduka Marin Brbić.

“Konačno jedna prava maksimirska utakmica. Hajduk je bio odličan, razigran i rastrčan, stoga mogu biti zadovoljan i igrom i rezultatom. Nema euforije, treba ići dalje. Skloni smo promjenama raspoloženja, i u Estoniji smo igrali 1:1 pa bili strašno razočarani. Zadovoljni smo, konačno ću Maksimir napustiti zadovoljan igrom Hajduka. Ne stajemo na ovome, čekaju nas važne stvari, a na dobrom smo putu”, zaključio je prvi operativac Splićana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.