Brbić: “Ne možemo napustiti brod usred plovidbe”

Brbić: “Ne možemo napustiti brod usred plovidbe”

Marin Brbić osvrnuo se na poruke s tribina tijekom utakmice Hajduka i Rijeke...

Goran Vučević nije uspio kreirati pozitivan šok na Poljudu, barem što se inauguracijske utakmice tiče, a njegovo ponovno instaliranje na klupu bilih s odobravanjem nije dočekala i Torcida.

Sa splitskih su tribina tijekom ogleda protiv Rijeke, naime, izvješeni zanimljivi transparenti s porukama Upravi kluba, a predsjednik Marin Brbić tvrdi kako neće biti govora o nikakvim ostavkama ili povlačenju usred kriznog razdoblja.

“Transparente ne treba zabranjivati, neka navijači kažu što misle. Apsolutno sam protiv bilo kakve cenzure, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje”, ističe na početku Brbić.

“U trenu kad nema (sportskog) rezultata, svi smo svjesni vlastite odgovornosti. No, rekao bih da rezultata ima, ali nedostaje onaj sportski uspjeh i to nas pritišće”, pojasnio je.

Uskoro će i izbori, dakle – o prijevremenom odlasku neće biti riječi. “Rano je govoriti o novom mandatu, nije problem otići, ali sve treba dovesti do izbora. Ne možete napustiti brod usred njegove plovidbe. Želim samo naglasiti kako je odlazak – najmanji problem.”

Neizbježna je bila i tema odnosa sa Hrvatskim nogometnim savezima i posljednji pomaci koji su napravljeni na tom planu. “HNS-u se nismo suprotstavili kad nismo igrali protiv Dinama u Zagrebu, premda se ne slažemo s napisanim procjenama. Može se to tumačiti i na način da smo dobili zadovoljštinu – zašto ne upisati nama plus jer su oni prihvatili razgovor sa suspendiranim čelnicima. Na pregovorima nema alternative, kroz sastanke moramo zaštititi interese Hajduka, drugog puta nema. Imamo zacrtane ciljeve koje namjeravamo postići u tom odnosu, a kako ćemo ih drukčije ostvariti nego razgovorom”, zaključio je Brbić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.