Brbić ponovio stav: “Hrvatsko prvenstvo je neregularno”

Brbić ponovio stav: “Hrvatsko prvenstvo je neregularno”

Marin Brbić održao je izvanrednu konferenciju za medije...

Marin Brbić/Foto: www.hajduk.hr

Predsjednik Hajduka Marin Brbić nije ostao stajati ‘skrštenih ruku’ poslije nove nepravde koja je nedavno nanesena bilima. Čelni čovjek majstora s mora održao je izvanrednu konferenciju za javnost na Poljudu poslije odbijenice Zagreba za odgodom utakmice hrvatskoga Kupa, a uoči velikog derbija protiv Dinama koji se na Maksimiru igra ove subote.

“Prije svega želim pričati o odgodi utakmice Kupa, koja je narušila regularnost natjecanja i u kupu i u prvenstvu. Mi nismo željeli odgađati svoju utakmicu sa Zagrebom, a učinili smo to tek kad nam je dostavljena vijest da se odgađa susret Intera i Dinama. Razgovarao sam s gospodinom Medićem i odgovorno tvrdim da nitko nije imao saznanja o odgodi. Zato smo to tražili, pozivajući se na pravilnik u kojemu stoji kako pomicanje određenih utakmica ne smije narušiti regularnost natjecanja, niti druge dovoditi u nepovljan položaj. Mi tvrdimo da je u pitanje dovedena regularnost natjecanja”, oštar je Brbić.

“Hrvatsko prvenstvo je neregularno zbog trenutačnog odnosa Dinama i Lokomotive – čak 17 igrača imaju veze jedni s drugima, gospodin Sreten Ćuk u Makarskoj se priprema za Dinamo, ali vadi dva najvažnija igrača kako ne bi ugrozio rezultat”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.