Brbiću produljen mandat na čelu Hajduka

Brbiću produljen mandat na čelu Hajduka

Marin Brbić i dalje će ostati na funkciji predsjednika Hajduka...

Marin Brbić/Foto: www.hajduk.hr

Skupština Hajduka napokon je izglasala novi Nadzorni odbor kluba, a predsjednikom je postao splitski odvjetnik Ljubo Pavasović-Visković, izabran od ostatka članova na prvoj sjednici novih ‘nadzornika’.

Dopredsjednik NO-a bit će sin vlasnika glavnog sponzora Hajduka, tvrtke Tommy, Zoran Mamić, dok ostatak ‘veselog društva’ čine Jako Andabak, Denis Kosor, Nikica Krnić, Slaven Marasović, Ante Šalinović, Guste Santini i Anthony Marinov.

Prva odluka novoustoličenog Nadzornog odbora bila je pak produženje mandata predsjedniku Hajduka Marinu Brbiću (do kraja godine), a sukus mišljenja članova jest da je zaslužio priliku ‘izvući’ sezonu te potom na zimu iznijeti rezultate i vidjeti potencijalne pretendente na njegovo ‘prijestolje’.

“Hajduk je depolitiziran u proteklom razdoblju, i takav će i ostati. Nijedna odluka neće biti donesena zbog nekakvog političkog sentimenta, već će Hajduk ostati izvan bilo koje situacije koja bi mogla mirisati na politku. Drugi je par rukava što se i dalje mora poslovati transparentno. U Hajduku i dalje neće biti mjesta nezakonitim radnjama i crnim fondovima, moramo biti primjer kako se poštuje zakon. Hajduk je uvijek bio dijete puka te je naš zadatak da takvim i ostane. Funkcionira kao dioničko društvo, ali u većinskom vlasništvu Grada Splita”, rekao je Pavasović Visković.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.