Brezovec se želi vratiti u Rijeku

Brezovec se želi vratiti u Rijeku

Josip Brezovec bi se htio vratiti iz Spezije u Rijeku...

Josip Brezovec/Foto: www.acspezia.com

Krajem prošlog ljeta Josip Brezovec je iz Rijeke posuđen Speziji. No, nije zaboravio lijepe dane na Kantridi i redovito prati bivše suigrače. U četvrtak je Spezija poražena od Crotonea 2:0, a Nenad Bjelica je nakon toga dao igračima slobodan dan. Brezovec je to iskoristio da posjet treningu Rijeke uoči današnjeg dvoboja protiv Dinama.

Za Goal.com je najavio utakmicu: “Rijeka je favorit u svakoj domaćoj utakmici i nadam se da će u subotu osvojiti sva tri boda. Naravno da ću navijati za Rijeku jer sam ovdje doživio najljepše trenutke u karijeri. Ovo nije previše važna utakmica, Kup je mnogo važniji. Pamtim prošlosezonske utakmice u finalu Kupa protiv Dinama, a na svom travnjaku smo uvijek bili bolji od njih. Nadam se da će i ovog puta biti tako. Kek ima svoju viziju i cilj u radu. Možda je stiglo mnogo novih igrača, ali Rijeka konstantno napreduje. Ja ne propuštam niti jednu utakmicu.”

Nastavio je: “Mi smo izgubili posljednju utakmicu, no u Serie B svatko može pobijediti svakoga. Liga je neizvjesna, a mi moramo biti strpljivi. Želimo se kroz najkasnije tri godine plasirati u Serie A. Igram najbolju sezonu i karijere i sretan sam zbog četiri pogotka i osam asistencije. No, i dalje se moram maksimalno truditi i napredovati. Želim se jednom vratiti u Rijeku, ali to ne ovisi o meni.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.