Budemo li imali gard kao i s Turskom, pobijedit ćemo!

Budemo li imali gard kao i s Turskom, pobijedit ćemo!

"Svaka utakmica je novo potvrđivanje i novi izazov"

Uoči novog susreta hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu izbornik Ante Čačić ekskluzivno za HNTV otkrio je svoja razmišljanja o Češkoj.

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić ekskluzivnom je razgovoru za Hrvatsku nogometnu televiziju najavio novi dvoboj s Češkom o kojoj je kazao nekoliko riječi, otkrio je kakva je atmosfera u momčadi te kako je i uoči novog susreta hrvatske reprezentacije optimističan.

“Svaka utakmica je novo potvrđivanje i novi izazov. U ovoj utakmici moramo potvrditi prvu utakmicu i udariti pečat na osvojena tri boda. Za mene je ovo najvažnija utakmica na Europskom prvenstvu jer bi u slučaju pobjede napravili komotnu situaciju i nastavili bi sjajnu atmosferu. Optimističan sam i smatram da su igrači svjesni trenutka u kojem se nalazimo te sam sretan što su nam na raspolaganju svi igrači”, kazao je Čačić.

“Češka je zaista kvalitetna momčad koja je to pokazala u kvalifikacijama, odiše zajedništvom, kompaktni su, imaju nekoliko dobrih pojedinaca te izrazito poštujemo ovu momčad. No, ukoliko ćemo igrati s gardom kao protiv Turske te budemo li 90 minuta u toj utakmici, a nema razloga da ne budemo, vjerujem da ćemo na kraju biti zadovoljni.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.