Europsko kadetsko prvenstvo, polufinale

Budući Hrvatski Olimpijci u finalu Europskog prvenstva

Budući Hrvatski Olimpijci u finalu Europskog prvenstva

HRVATSKA – SLOVENIJA 40:36 (21:17)

Borba za finale Europskog kadetskog prvenstva donijela je sraz sa starim poznanicima, vršnjacima iz Slovenije. Nakon prvog polufinalnog susreta u kojem je Francuska šokirala Njemačku i stigla do finala Prvenstva, u drugom su polufinalu izabranici Luke Panze pokazali da su spremni za sve i već u prvom dijelu utakmice diktirali tempo.

Nošeni glasnom podrškom s tribina hrvatski kadeti s četiri pogodaka prednosti plasirali su se u finale u kojem će igrati protiv Francuske.

Hrvatsku je do slavlja vodio Josip Šarac s osam pogodaka, Darijo Raguž dodao je njih sedam, a Ivan Martinović njih pet. Mateo Radočaj sakupio je pet obrana, a Ivan Panjan dvije.

Finale Europskog prvenstva na rasporedu je u nedjelju, 21. kolovoza od 17 sati i 30 minuta, a protivnik Hrvatskoj bit će Francuska.

Samo naprijed i samo jako do pobjede -Čestitke!

Europsko kadetsko prvenstvo, polufinale:
HRVATSKA – SLOVENIJA 40:36 (21:17)

Hrvatska: Radočaj 2 obrane, Panjan 5 obrana; Špruk 3, Koncul 2, Martinović 5, Strbad 4, Raguž 7, Lučin 3, Grahovac, Bahtijarević 2, Šarac 8, Jaganjac 1, Vusić1, Miličević 4, Turčić, Curiš
Izbornik: Luka Panza

Slovenija: Dobaj, Horzen, Kunst, Ocvirk, Žabić, Novak, Rožman, Drobež, Makuč, Pipp Matić, Ozmec, Kotar, Ferjan, Kotar Mi., Gartner, Kosi

Hrvatska rukometna kadetska reprezentacija foto: HRS Facebook 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.