Buffon: “Messi je izvanzemaljac koji se došao igrati s nama ljudima”

Buffon: “Messi je izvanzemaljac koji se došao igrati s nama ljudima”

Gianluigi Buffon svjestan je koliko će Juventus morati dati kako bi zaustavio Lea Messija...

Gianluigi Buffon/Foto: Gettyimages

Gianluigi Buffon morat će biti na vrlo visokoj razini u finalu Lige prvaka protiv Barcelone kako bi zaustavio ove godine nezaustavljivog Lea Messija.

Proslavljeni talijanski vratar svjestan je koliko je pred starom damom težak posao, a s njim se slaže i Stephan Lichtsteiner. “Messi je izvanzemaljac koji se došao igrati s nama ljudima. Nadam se da će 6. lipnja ipak sići na naš planet i postati samo čovjek”, komentirao je Gigi.

Messi ipak neće biti jedina opasnost koja će vrebati s druge strane terena. Tu su i odlični Luis Suarez te raspoloženi Neymar: “Radi se o najjačem napadačkom trojcu na svijetu. Njihova je snaga zastrašujuća, ali i mi imamo svoja oružja. Možda ih nećemo zaustaviti, ali barem ih možemo ograničiti”, zaključio je Buffon.

Na fantastičnog Argentinca, koji je ove sezone u svim natjecanjima 58 puta parao mrežu protivnika, osvrnuo se i Lichsteiner. “Messi je jedan od najboljih igrača u povijesti ove igre. Teško ga je zaustavljati svih 90 minuta, ali uspjeli smo to učiniti s Ronaldom pa mislim da momčadskom igrom ponovno možemo mnogo. Branit ćemo se kao ekipa, dobivati pojedinačne duele i pokušati Leu ne ostaviti previše prostora.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.